Wie ben ik

deminimuis_wie ben ik

Ik ben Chantal van Elsacker en ik ben 6 maart 1981 geboren in Den Haag.

Ik ben getrouwd met Bart Heggelman en samen wonen wij in Den Haag in de wijk Moerwijk.

Van juli 2007 tot april 2011 ben ik werkzaam geweest als gastouder van een drieling. Ik heb dit gedaan bij de ouders thuis. Vanaf april 2011 ben ik vanuit huis gestart met de gastouderopvang de mini muis. Ik doe dit nog steeds met heel veel plezier.

Ik heb het MBO-diploma helpende zorg en welzijn en ben in het bezit van een geldig EHBO-diploma. In het voorjaar van 2011 heb ik mijn opleiding SPW3-kinderopvang opleiding afgerond. Hiervoor heb ik een stage gelopen bij kinderopvang Bambino. 

Mijn woning heeft genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen en er is een aparte slaapkamer. Deze is speciaal voor de kinderen ingericht, zodat ze samen kunnen slapen. Tevens heb ik een grote achtertuin die helemaal afgesloten is. Daarin kan lekker gespeeld worden en activiteiten in uitgevoerd worden.